Măsuri de ordine publică la meciul de handbal dintre HC Dunărea Brăila și CS Rapid București

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de handbal feminin din cadrul Ligii Florilor Mol, dintre echipele HC Dunărea Brăila și CS Rapid București. Meciul se va disputa miercuri, 27 septembrie 2023, la Sala Polivalentă „Danubius” din municipiul Brăila.

Prezența jandarmilor în proximitatea locului de desfășurare a competiției sportive este destinată prevenirii și combaterii faptelor antisociale care s-ar putea produce.

Jandarmii recomandă spectatorilor să respecte măsurile luate de către organizatori și indicațiile forțelor de ordine, precum și obligațiile care le revin conform Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și jocurilor sportive.

Spectatorilor le este interzis:

De asemenea, jandarmii reamintesc faptul că reprezintă infracțiune confecţionarea, deţinerea, încercarea de a introduce, introducerea, folosirea sau orice altă operaţiune fără drept cu produse incendiare, materii explozive, inclusiv articole pirotehnice, indiferent de categorie, în incinta arenei sportive.

La nevoie, puteți conta pe ajutorul echipajelor prezente în teren ori apelați numărul unic de urgență 112.

Exit mobile version