Marți se joacă semifinalele ”Cupei primăverii” la fotbal în sală

Luni seara s-au jucat ultimele meciuri din grupe la ”Cupa primăverii” la fotbal în sală. Primele două meciuri ale serii au stabilit și semifinalistele acestei ediții. Celelalte două meciuri au contat doar pentru clasament și palmaresul combatantelor. 

În primul meci s-au întâlnit echipele de la Centrul de Detenție Tichilești și Penitenciarul Brăila. Partida conta pentru câștigarea grupei I, ambele echipe fiind neînvinse până la acest joc. Echipa de la Tichilești a deschis scorul în minutul 5 prin Alin Răducu. Vasile Tudorache a restabilit egalitatea în minutul 18 și la pauză scorul a fost egal, 1-1. După pauză cei de la Penitenciarul Brăila au trecut la conducere prin golurile marcate de Marius Coman în minutul 25 și Valeriu Voiculeț în minutul 26. Daniel Dolea a redus din handicap în minutul 27. Ionuț Oprea a refăcut diferența de două goluri în favoarea echipei de la Penitenciar în minutul 29. Ultimele 10 minute ale meciului au aparținut celor de la Centru de Detenție Tichilești. Alexandru Cireașă a marcat pentru 4-3 în minutul 30, apoi în minutul 34 Alexandru Mitrea a egalat. Finalul a fost incandescent. În minutul 38 cei care au reușit să înscrie au fost cei de la Tichilești, prin Valentin Mogoș. Ultimul minut a însemnat o dominare a celor de la Penitenciar, care se vedeau conduși după ce au avut două goluri avans. Echipa de la CD Tichilești s-a apărat eroic și au câștigat meciul cu 5-4.

În al doilea meci Pricons își juca șansa de a merge mai departe și avea nevoie de victorie în meciul cu Armata. Totuși, primi care au marcat au fost cei de la Armată, în minutul 8, prin Ionuț Pascu, după un corner bătut de Valentin Mocanu. Pricons a continuat să aibă inițiativa și în minutul 12 au egalat. Mingea a circulat pe traseul Dima-Crăciun -Necoară și ultimul a șutat fără speranțe pentru Constandache. În minutul 14 Cosmin Necoară a adus echipa Pricons în avantaj, cu un șut pe colțul scurt după o pasă primită de la Crăciun. La pauză Pricons a condus cu 2-1. În minutul 26 Marius Dima a câștigat o minge la centru terenului și a pătruns spre poartă, reușind să înscrie pentru 3-1. În minutul 31 Cosmin Necoară a marcat pentru 4-1 după un corner bătut de Dima. În minutul 38 Armata a primit un penalty. Ionuț Pascu a executat lovitura de la 7 metri și a redus din handicap. În urma victoriei cu scorul de 4-2 cei de la Pricons au câștigat grupa, iar Armata a terminat pe locul 2. Echipa de la ISJ Brăila a ratat astfel calificarea în semifinale la golaveraj, deși avea același număr de puncte ca și celelalte două echipe.

Marți, 9 aprilie, de la ora 18.00, în prima semifinală se vor întâlni Centru de Detenție Tichilești și Armata, iar de la ora 19.00 se va juca meciul dintre Pricons și Penitenciarul Brăila.

Exit mobile version