Marți, 28 mai, pe raza județului Brăila au fost semnalate 23 de posibile infracțiuni

Principalele misiuni desfășurate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, în ultimele 24 de ore au fost: menținerea ordinii și liniștii publice,  prevenirea și combaterea infracționalității de orice fel și creșterea gradului de siguranță rutieră.

Polițiștii au acționat, la nivelul întregului județ pentru a preveni faptele antisociale, organizând 12 acțiuni și au intervenit la 34 de evenimente, dintre care 29 au fost sesizate de cetățeni prin 112.

Polițiștii au constatat 103 de fapte care au perturbat ordinea și liniștea publică. În toate aceste cazuri, intervențiile au fost imediate și ferme pentru liniștea cetățenilor care ar fi putut fi afectați. În acest sens, au fost aplicate amenzi în valoare de peste 40.000 de lei.

Pentru menținerea siguranței rutiere, trei șoferi au rămas fără permis de conducere după ce au pus în pericol siguranța altor participanți la trafic. Acestora le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă, conform legii.

În total, ieri, pe raza județului Brăila au fost semnalate 23 de posibile infracțiuni.

Aplicația eDAC își dovedește utilitatea și eficiența, astfel, la data de 21 mai a.c., la ora 10:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat și oprit în trafic un tânăr de 25 de ani, din comuna Stăncuța, circulând cu viteza de 99 km/h pe DE 584, în localitatea Vărsătura.

Fiind verificate datele de interes  în aplicația eDAC, polițiștii au constatat că autovehiculul condus are autorizația provizorie de circulație expirată, figurând neînmatriculat.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Exit mobile version