Marius Mitescu (PNL): ”La Însurăței avem taxe și impozite de oraș, dar serviciile nu sunt pe măsură”

Liberalul Marius Iulian Mitescu, notar public în orașul Însurăței de 19 ani, a vorbit astăzi într-o conferință de presă despre situația cetățenilor din acest oraș, care plătesc taxe și impozite la nivel de oraș, dar care au condiții de trai de comună. Mitescu a spus de de 19 ani de când își desfășoară activitatea în orașul Însurăței a constatat că, la fel ca în tot județul, calitatea vieții a scăzut de la an la an.

”Acum 4-5 ani s-a suspendat activitatea Judecătoriei. Justiția este un serviciu social, ca și sănătatea, ca și educația. oricine trebuie să-și găsească drumul spre dreptate. Trebuie să aibă acces la justiție. Din cauza faptului că autoritățile locale și județene nu au făcut lobby susținut, Judecătoria mai întâi a fost renovată, după care a fost suspendată” a spus Mitescu.

Mitescu a amintit că orașul Însurăței nu are nici măcar spital, iar calitatea apei din localitate nu poate fi numită nici măcar apă menajeră. Acesta a explicat povestea sticlei ”cu apă de Însurăței” prezentată de consilierul județean PNL Dănuț Lungu în ultima ședință a Consiliului Județean și l-a acuzat de aroganță pe președintele Chiriac, care în lipsa argumentelor folosește ironii la adresa consilierilor liberali care încearcă să atragă atenția asupra unor probleme.

”Trebuie să te dai jos din tronul ăla și să mergi și să ajuți oamenii și să termini cu ironiile și cu bășcălia pentru că nu interesează absolut pe nimeni ironiile. Pe oameni nu-i interesează ce muzică ascultă diverși lideri sau membrii ai partidelor politice la chermeze. Între noi fie vorba, ipocrizia este maximă. dacă el ascultă Bach la nunți. Trebuie să se aplece asupra comunităților. Trebuie să înceteze cu discriminarea asta cu ”deputatul de Cireșu”. Astea nu-și au locul. Dumnealui este președintele Consiliului Județean și reprezintă toți locuitorii din acest județ. Toată ședința aia de consiliu, din perspectiva unor persoane care nu au luat parte la ea, ce se vede din afară? Numai miștouri și ironii” a declarat Marius Mitescu.

Exit mobile version