Mare noroc a avut Otelul astazi, ca ii batea Braila la scor

Mare noroc a avut Otelul astazi, ca ii batea Braila la scor
Mare noroc a avut Otelul astazi, ca ii batea Braila la scor

Astăzi după amiază, de la ora 17.30 era programat pe stadionul Oțelul din Galați un meci amical între echipa de Liga 1, Oțelul Galați și CF Brăila. Ploaia torențială începută în jurul orei 16.45 a dus la amânarea acestui amical. La plecarea spre casă, fundașul gălățean al celor de la CF Brăila, Laurențiu Petean, a făcut o remarcă hazlie: Mare noroc a avut Oțelul astăzi, că îi băteam la scor.

Meciul era mai important pentru echipa din Galați, care dorea să testeze mai mulți jucători în meciul cu CF Brăila, fiind poate ultima șansă pentru gălățeni de a juca un amical, având în vedere că luni 28 iulie vor începe noul sezon din Liga 1, în deplasare cu Dinamo București.

CF Brăila va intra de joi în programul de pregătire centralizată pregătit de antrenorul Alin Pânzaru, cu câte două antrenamente pe zi și cu câte două mese, dejunul și cina. Lotul e aproape definitivat, existând șanse ca să revină la CF Brăila, din postura de jucători liberi de contract, portarul Comănescu și fundașul Ghiocel, dar lotul ar mai putea fi completat și cu alți jucători liberi de contract aflați pe lista întocmită de Sorin Frunză și Alin Pânzaru. Dacă în privința lui Florin Berbece și a lui Ionuț Cristea lucrurile sunt clare, renunțându-se la ei, pentru Bogdan Dumitru și Francis Agbleta se mai discută, însă pretențiile ghanezului sunt cam mari.

Alin Panzaru

Marţi, antrenorul Alin Pânzaru a testat nivelul de pregătire fizică a jucătorilor avuți la dispoziție, prin testul Gacon, pe care îl va repeat și la finalul celor 7 zile de pregătire centralizată, după care brăilenii au deja programate două partide de verificare cu Metalosport Galaţi şi Dunărea Galaţi, pe 2, respectiv 9 august.

Auzind că fostul său jucător, Adrian Câmpeanu, a ajuns antrenor la echipa de Liga a 3-a, Kosarom Paşcani, Alin Pânzaru a spus zâmbind:

I-am spus lui Câmpeanu că îi doresc să ajungă antrenor și să aibă în echipă numai jucători ca el. Să vadă și el cum e. Oricum îi doresc succes.

Exit mobile version