Mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiști

Polițiștii brăileni au pus în aplicare două mandate de executare a unor pedepse privative de libertate pentru doi bărbați, unul din municipiul Brăila și celălalt din comuna Vădeni. Primul a fost condamnat pentru infracțiuni la regimul rutier, iar celălalt pentru furt calificat.

Marți, 7 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Astfel, pe raza municipiului, polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Brăila pe numele căruia, Judecătoria Brăila, a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 4 luni de închisoare, ca urmare a săvârșirii de infracțiuni la regimul rutier.

Tot ieri, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Astfel, pe raza localității de domiciliu, polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Vădeni, pe numele căruia, Judecătoria Brăila, a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 2 luni de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Ambii au fost încarcerați în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.

Exit mobile version