Mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiști

În ziua de 10 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției Orașului Însurăței au depistat cinci persoane pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii.

Astfel, polițiștii l-au depistat pe raza municipiului, pe un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din aceeași localitate, pe numele căruia Tribunalul Brăila a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 3 ani și 5 luni închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

De asemenea, pe raza municipiului, l-au depistat pe un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Brăila, pe numele căruia Tribunalul Brăila a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 3 ani închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Totodată, polițiștii au depistat, pe raza municipiului Brăila, o femeie în vârstă de 43 de ani, din
Brăila, pe numele căreia Tribunalul Brăila a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, aceasta fiind condamnată la pedeapsa de 4 ani închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Tot în municipiu a fost depistat și un brăilean, în vârstă de 49 de ani,  pe numele căruia Tribunalul Brăila a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 2 ani și 6 luni închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Pe raza orașului Însurăței, polițiștii l-au depistat pe un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din comuna Viziru, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 3 ani, 10 luni și 10 zile închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Persoanele în cauză au fost încarcerate în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.

Exit mobile version