Mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiști

Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști

Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști

La data de 2 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Viziru au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Astfel, polițiștii l-au depistat pe raza localității Spiru Haret, pe un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Berteștii de Jos, pe numele căruia, Judecătoria Brăila a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 2 ani și 2 luni și 10 zile închisoare ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

La aceeași dată, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Astfel, polițiștii l-au depistat pe raza municipiului, pe un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Brăila, pe numele căruia, Tribunalul Galați, a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 4 ani și 7 luni închisoare ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc.

Ambii bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.

Exit mobile version