Mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiști

ordinul de protecție.

ordinul de protecție.

În data de 2 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au dus la îndeplinire un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Astfel, pe raza municipiului Brăila, a fost depistat, un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Brăila, pe numele căruia Tribunalul Brăila a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 4 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de proxenetism în formă continuată.

Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.

De asemenea, tot ieri, 2 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Făurei au dus la îndeplinire un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Astfel, pe raza localității de domiciliu, a fost depistat, un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Făurei, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 9 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de încălcarea de către persoana împoriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați

Exit mobile version