Mădălina Zamfirescu revine la HC Dunarea Braila

HC Dunărea Brăila va avea în acest an 3 jucătoare, pe postul de centru, două dintre ele fiind componente ale lotului național de senioare al României.

Elena Dache și-a prelungit contractul cu echipa brăileană încă din octombrie anul trecut și își dorește foarte mult să aibă evoluții bune și să își atingă atât obiectivele persoanele cât și pe cele ale echipei. De la HC Dunărea Brăila, Dache a ajuns pentru prima dată la naționala de senioare a României, echipa cu care a și participat la Campionatul Mondial din Japonia.

După trei sezoane, Mădălina Zamfirescu revine la Dunărea Brăila. Mădălina este vicecampioana naționala cu HC Dunărea Brăila, iar pentru ea acest moment este unul care i-a marcat cariera, considerând ca acea perioada a fost cea mai bună din cariera ei. Ea revine la Brăila cu pofta de a juca, după două sezoane la SCM Rm. Vâlcea, unde a prins prea puțin locul pe teren. Zamfirescu își dorește să aibă evoluții cât mai bune și de a-și ajuta echipa brăileană să își atingă obiectivele.

„Mă bucur să mă întorc la Brăila. Nu am cum să uit perioada cea mai buna a carierei mele. Nu vreau să compar, sau să retrăiesc în trecut, dar mi-aș dori cel puțin aceleași rezultate ca atunci. Abia aștept să mă întorc în sală, alături de oamenii care au rămas în sufletul meu și bineînțeles, abia aștept să le întâlnesc pe colege, staff-ul și sper din suflet să fie o perioadă perfectă”, a declarat Mădălina Zamfirescu.

A treia jucătoare pe postul de centru, având în vedere că este proaspăt operată, va mai evolua și Diana Axinte, care se află în acest moment în recuperare.

Exit mobile version