Lucrare programată la rețeaua de alimentare cu apă în cartierul Obor

Compania de Utilități Publice “Dunărea” Brăila anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile, marți, 28.05.2024, între orele 08:00 – 14:00, pentru executarea unor lucrări de reabilitare a rețelelor de apă potabilă la Stația de hidrofor PT 1 Obor.

Vor fi afectați de oprirea furnizării apei utilizatorii casnici și agenții economici respectiv:

”Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

De asemenea vă aducem la cunoștință că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere, pentru scurt timp, până la limpezirea ei” transmite CUP Dunărea prin intermediul unui comunicat de presă.

Exit mobile version