Lucian Sabados despre prima premieră a anului 2019

Teatrului Maria Filotti

Teatrului Maria Filotti

O nouă premieră a Teatrului Maria Filotti Brăila promite să lase publicul cu un zâmbet larg pe chipuri și cu multe întrebări ce își vor găsi un răspuns.

Vineri, 25 ianuarie este programată repetiția generală cu public, sâmbătă, 26 ianuarie – avanpremiera și duminică, 27 ianuarie – premiera, spectacolului “Jake si femeile lui”. O comedie savuroasă, pe un text modern, ce include o distribuție de zile mari: Valentin Terente, Monica Ivașcu, Elena Andron, Narcisa Novac, Ramona Gîngă, Corina Borș, Petronela Buda, si copiii Irina Bălan și Sofia Bursuc.

Managerul Teatrului Maria Filotti, Lucian Sabados a făcut o scurtă prezentare a spectacolului, invitându-i pe brăileni să vizioneze noua premieră a teatrului brăilean.

În aceste zile au loc ultimele repetiții, se lucrează la luminile spectacolului și se fac ultimele retușuri. Într-o pauză de repetiții, regizorul piesei “Jake si femeile lui” ne-a declarat că această piesă se potrivește colectivului teatrului brăilean, și în special lui Valentin Terente, actorul care joacă rolul lui Jake în acest spectacol.

Regizorul Erwin Șimșensohn a spus, referindu-se la actorul Valentin Terente, că este o plăcere să lucreze cu unul dintre cei mai buni actori pe care îi are acum teatrul românesc, dar care nu a fost suficient de promovat și apreciat la valoarea sa.

Exit mobile version