Lovit cu un pahar spart în zona gâtului și a urechii de un consătean din Stăncuța

în urma unor discuții în contradictoriu și pe fondul consumului de alcool, în timp ce se afla în incinta unui bar de pe raza localității de domiciliu, ar fi fost lovit cu un pahar în zona urechii de un alt bărbat, în vârstă de 34 de ani, din aceeași localitate

Doi brăileni, ce se deplasau cu un scuter electric, accidentați de un autoturism în zona Podului de la Brăilița

În seara de Sf. Nicolae, în jurul orei 21:55, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Viziru au fost sesizați prin apel la 112, de către un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Stancuța, cu privire la faptul că acesta ar fi fost lovit de un alt bărbat cu un pahar spart, în zona urechii și a gâtului.

Din cercetări, a rezultat faptul că în aceeași seară, în urma unor discuții în contradictoriu și pe fondul consumului de alcool, în timp ce se afla în incinta unui bar de pe raza localității de domiciliu, ar fi fost lovit cu un pahar în zona urechii de un alt bărbat, în vârstă de 34 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a rămas internat sub supravegherea medicilor.

Pe numele bărbatului de 34 de ani a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Totodată, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1.000 de lei, conform Legii nr. 61/1991.

Exit mobile version