Liliana Băbeanu, candidat PNL la Primăria Vișani: ”În Vişani, condusă de Neagu Caraman din 1992, lipsesc multe lucruri care ar trebui să reprezinte o normalitate în anul 2024”

La alegerile locale din acest an, PNL Brăila o va susţine în cursa pentru Primăria comunei Vişani pe Liliana Băbeanu. Are experienţă atât în administraţie locală, în calitate de consilier local în comuna Vişani, cât şi în mediul privat, în calitate de antreprenor în domeniul farmaceutic.

Liliana Băbeanu, candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Vişani, în vârstă de 42 de ani, are studii universitare finalizate cu diplomă de inginer în
biotehnologie farmaceutică, iar anul acesta va absolvi şi Facultatea de Farmacie. Are o experienţă de 23 de ani în domeniul farmaceutic, profesând ca asistent de
farmacie. Începând cu anul 2023, şi-a transformat pasiunea într-o afacere, deschizându-şi propria farmacie în comuna sa natală, Vişani. Are experienţă şi în administraţia locală, în calitate de consilier în cadrul Consiliului Local al comunei Vişani.

”Este serioasă, responsabilă şi determinată, are o fire bătăioasă şi pune suflet în tot ceea ce face. Îşi iubeşte comuna natală şi candidează la funcţia de primar, pentru că îşi doreşte să întoarcă experienţa sa de viaţă către locul în care s-a născut, pentru a-l dezvolta. Are viziunea, priceperea, ambiţia şi energia necesare pentru a scoate comuna Vişani din amorţirea în care se află de zeci de ani.

Este foarte implicată în viaţa comunităţii, iar oamenii din comună o cunosc şi o apreciază pentru dedicarea cu care îşi desfăşoară activitatea. Are proiecte ambiţioase pentru dezvoltarea comunei, pe care vrea să o transforme într-o localitate cu adevărat europeană. Ne bucurăm că s-a alăturat Partidului Naţional Liberal. Comuna Vişani are nevoie de schimbare, are nevoie de un primar ca Liliana Băbeanu. În calitate de preşedinte al PNL Brăila, o voi susţine în toate proiectele
pe care le va demara ca primar, pentru dezvoltarea comunei Vişani!”, a declarat președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, candidat la funcția de președinte al CJ Brăila.

Comuna Vișani este condusă din 1992 de Neagu Caraman, cu o pauză de doi ani, între 2006-2008, când a fost suspendat din funcție după ce a fost condamnat pentru că a lovit cu mașina un consătean și a plecat de la locul accidentului.

Liliana Băbeanu candidează la funcţia de primar al comunei Vişani, comuna sa natală, pentru că își doresc să contribuie la îmbunătăţirea vieţii oamenilor din comunitate, mulţi dintre ei bătrâni şi singuri, și vrea să aducă o schimbare în bine şi pentru generaţiile viitoare! Candidata PNL la Primăria Vișani cunoaște greutăţile cu care se confruntă oamenii şi vrea să ofere din puterea sa de muncă şi din experienţa sa pentru a face locul acesta mai frumos.

”În Vişani lipsesc multe lucruri care ar trebui să reprezinte o normalitate în anul 2024. În primul rând, ne confruntăm cu o lipsă de implicare din partea actualului primar şi cu o lipsă de respect faţă de cetăţeni. Comuna Vişani are o nevoie urgentă de schimbare!

Am decis să candidez la Primăria Vişani pentru că îmi doresc să schimb ceva pentru această comună aflată la capăt de judeţ, ce pare a fi uitată de lume. Sunt
peste 30 de ani de nepăsare şi de incompetenţă, nu mai avem timp de pierdut! Nu s-a realizat nimic pentru oameni în aceşti ani. Nu avem canalizare, nu avem reţea de gaze, deşi conducta de gaze naturale se află la doar 4 km de noi, din cauza faptului că aceste proiecte nu au reprezentat o prioritate pentru actualul primar. Toate aceste îmbunătăţiri vor schimba vieţile oamenilor şi vor atrage investitori în comună, oferind şi locuri de muncă.

Comuna are nevoie de un cabinet de psihologie care să ofere sprijin tuturor locuitorilor, dar mai ales copiilor aflaţi la o vârstă sensibilă, cu multe provocări greu
de gestionat. De asemenea, în Vişani avem foarte mulţi vârstnici singuri, ale căror familii sunt plecate în străinătate, pentru care este necesară înfiinţarea unui centru, a unei cantine sociale. Este nevoie un centru medical de permanenţă care să funcţioneze în comună, precum şi de modernizarea şcolii, a grădiniţei şi a bibliotecii. Copiii din Vişani merită un parc modern, în care să se joace şi să îşi petreacă timpul liber în siguranţă, precum şi un after school care să îi sprijine în educaţia lor şi să limiteze abandonul şcolar. Pentru că sunt şi eu mamă a doi copii, îmi doresc ca tot ceea ce fac să aducă plusvaloare pentru ceea ce înseamnă comunitatea noastră!

În urmă cu 4 ani, am decis să mă implic în administraţia locală şi chiar am făcut asta! Ştiu că schimbarea adevărată vine de la cei care se implică, nu de la cei care
stau pe margine! Am candidat pe listele PSD cu promisiunea că voi fi lăsată să îmi pun în practică proiectele pe care le gândisem pentru dezvoltarea comunei.
Dezamăgită de PSD şi de faptul că nu am fost susţinută în realizarea obiectivelor mele, în februarie 2024, am luat decizia de a demisiona din Consiliul Local Vişani şi de a părăsi echipa PSD!

Eu activez în domeniul Sănătăţii, sunt asistent de farmacie şi, timp peste 20 de ani, am făcut naveta între Brăila şi Vişani, parcurgând zilnic peste 150 de km, cu scopul de a le asigura oamenilor din comună o farmacie de unde să îşi cumpere medicamentele de care au nevoie. Motivul pentru care, în 2020, am decis să fac parte din Consiliul Local a fost acela de a le oferi sprijin oamenilor, mai ales pe partea de sănătate, dar nu am fost susţinută. În toţi aceşti ani, am depus eforturi pentru a convinge actualul primar PSD, precum şi administraţia comunei să înfiinţăm un cabinet în cadrul căruia să avem un medic stomatolog, dar nu a interesat pe nimeni!

În 2024 am revenit în echipa PNL, convinsă fiind de seriozitatea şi implicarea domnului deputat Alexandru Popa, un om care a demonstrat că vrea binele acestui
judeţ! Anul acesta am revenit la prima mea colaborare cu politica, pentru că primul partid în care m-am înscris a fost PNL, în 2013, dar din păcate, la momentul acela, din partid nu făceau parte membrii potriviţi, nu erau liberali adevăraţi.

Am conceput foarte multe proiecte pe care vreau să le realizez pentru a schimba în bine viaţa locuitorilor din Vişani. Am o vârstă care îmi dă curajul să mă înham la o muncă despre care sunt conştientă că nu este uşoară, dar care îmi va oferi multe satisfacţii atunci când voi vedea că oamenii se vor bucura de ceea ce am reuşit să facem împreună pentru locul în care trăim şi pentru comunitatea noastră”, a declarat Liliana Băbeanu, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Vișani.

Exit mobile version