Laura Iusein, se oferă să intermedieze o relație între primăriile din județ și reprezentanții unor firme de salubritate din București, pentru a rezolva problemele create de rezilierea contractului cu operatorului unic de salubritate

Laura Mirela Iusein, candidat la Consiliul Local Municipal din partea PUSL, se oferă să ajute toate UAT-urile din județ dacă din data de 10 iunie vor rămâne fără un operator de salubritate. Președinta umaniștilor brăileni spune că le pune la dispoziție consultanță și poate intermedia o legătură cu patronii unor firme de salubrizare din București, care ar fi dispuși să se implice în prestarea unor servicii de colectare a gunoiului în județul nostru.

Oferta vine după ce șefii administrației locale au anunțat că asociația RER, care este operatorul unic de salubritate în județul Brăila, a solicitat rezilierea contractului și din 10 iunie va înceta prestarea acestor servicii în întreg județul.

„Chiar dacă suntem în campanie electorală, vă stau la dispoziție. Și nu uitați, sunt brăileancă get-beget. Stau la dispoziție cu o expertiză prin consilierii mei gratuită. În ce constă acest ajutor?

După cum știți, eu sunt în relații foarte bune cu unele persoane din București, cu influență, și aș putea ajuta printr-o asociere cu o firmă de salubritate de la București care se poate implica aici, la Brăila. Adică să nu stăm, dacă expiră contractul Primăriei pe data de 10 iunie, pe data de 11-12 să stăm cu gunoiul și să se facă tone, cum s-a făcut la sectorul 1 în București. Deci implicarea mea directă și o implicare prin acre să găsim o soluție”, a spus Iusein în cadrul unei conferințe de presă.

Exit mobile version