Laura Iusein dezamăgită de starea Oborului din municipiul Brăila

Laura Iusein, candidat al PUSL pentru Consiliul Local Municipal Brăila, a vorbit într-o conferință de presă despre situația din piețele din municipiul Brăila, dar mai ales despre Oborul Brăilei, unde situația este dezastruoasă.

”Aș vrea să pun accent un pic pe Oborul din Brăila, unde actuala conducere a CLM nici măcar nu au asfaltat, nu mai spun de amenajare. Eu personal am fost în Europa la foarte multe Oboruri, dar nu am văzut ceea ce a văzut aici la Brăila. Nu sunt condiții civilizate în primul rând.

Vreau să facem o reorganizare a târgului Obor, cu tarabe, cu tot ce trebuie, cu condiții și să facem departajarea, adică aici antichități, aici haine, aici produse electrice, electronice și așa mai departe, cum este în Europa, cum sunt marile Oboruri din Europa. După aceea piața de gros din acest târg este… nu există așa ceva! Este un proiect la Consiliul Local vizavi de această piață de gros, unde nu s-a făcut  nimic. Eu vreau să fac această reabilitare acestui proiect vis a vis de Obor”, a spus Laura Iusein.

Exit mobile version