Laura Iusein, candidat PUSL la Consiliul Local Municipal Brăila: ”La Primăria Brăila este o ciotcă PSD”

Președintele PUSL Brăila, Laura Mirela Iusein, candidată la funcția de consilier local municipal Brăila, a spus că are informații certe că PSD Brăila folosește instituțiile de control ale statului în scop politic și îi amenință pe oamenii de afaceri care îndrăznesc să scoată capul de la cutie și să facă sau să spună lucruri care nu sunt pe placul administrației locale PSD.

Iusein spune că ”au atât de mare ciolanul în Primăria aia încât au creat un zid a în care nu poate să penetreze nimeni”. Ea spune că Brăila nu poate fi considerat un oraș european și le transmite brăilenilor să iasă la vot pe 9 iunie și să facă din imposibil posibil și să ”nu mai lăsăm ciotca asta de PSD: ei să cânte și brăilenii să danseze”. Președinta PUSL Brăila spune că nu crede că mai este un oraș în România unde să se întâmple ce se întâmplă la Brăila

Laura Iusein a afirmat într-o conferință de presă că la Brăila „este o caracatiță PSD care s-a întins peste toată Brăila” și că oamenilor le este frică să mai spună ceva, să mai protesteze când sunt nedreptățiți,

„Am informații foarte clare, pentru că am înțeles că asta se practică aici. Nu e ceva care se întâmplă o dată, asta e ceva ce practică domnii de la PSD vizavi de patroni, de firmele mici: dacă «scot capul» și spun ceva, atunci dumnealor le trimit controale și iau atitudine, ca să înțeleagă cine a avut curaj și a scos capul din nisip, să înțeleagă cine-i șeful, că șeful sunt domnii de la PSD. Și trimit controale pentru că și cei care merg în controale sunt tot PSD-iști, nu sunt altceva. Ei sunt o ciotcă de la primar până la șeful de piață sau șeful de spital, totul e PSD, e o caracatiță care s-a întins pe toată Brăila, pe toate instituțiile din Brăila, tot controlat de ei 100%, inclusiv privatizații.

Dacă nu faci ca ei, atunci te șantajează. Ăsta e adevărul. Asta se întâmplă în Brăila. Și trebuie să recunoaștem că oamenilor brăileni le este frică. ei trăiesc aici în Brăila cu mare temere”, a spus Laura Iusein, candidat la Consiliul Local Municipal din partea PUSL.

Iusein spune că doar împreună cu cetățenii putem să reușim.

Exit mobile version