”Las-o mai incet! Unde te grabesti asa”, spunea tanarul decedat dupa accidentul de azi noapte de la Dorobanti

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.30, un tânăr în vârstă de 28 de ani din municipiul Brăila, aflat în maşina condusă de un alt tânăr în vârstă tot de 28 de ani aflat sub influența băuturilor alcoolice, şi-a pierdut viaţa după un accident produs pe Bulevardul Dorobanţilor.

Un brăilean în vârstă de 28 de ani conducea un autoturism Skoda, pe Bulevardul Dorobanţilor, dinspre strada Dianei către 1 Decembrie 1918 și în apropiere de blocul RENEL, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens unde a lovit două autoturisme parcate în zonă și apoi s-a răsturnat. Pasagerul din dreapta, Emil Alexandru Coțoi, a fost preluat de ambulanță și transportat la UPU Brăila cu politraumatisme și contuzii abdominale. Medicii n-au putut însă să mai facă nimic, iar tânărul a decedat la Terapie Intensivă. Cu circa o oră înaintea accidentului acesta a postat pe pagina sa de facebook o filmare în direct în timp ce se afla în mașină cu prietenul său și în spunea acestuia să meargă mai încet.

Șoferul mașinii răsturnate a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, cu traumatisme în zona membrelor.

Poliţiştii au efectuat cercetari la faţa locului şi au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Exit mobile version