Lansarea proiectului  ”Easy Ways to Transfer Knowledge”

proiectului  ”Easy Ways to Transfer Knowledge”

proiectului  ”Easy Ways to Transfer Knowledge”

Miercuri,  7 noiembrie 2018, la  ora 10:00 are loc lansarea proiectului  ”Easy Ways to Transfer Knowledge”, la Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” din Braila. Proiectul se adreseaza  personalului care lucreaza cu  adulti defavorizati.

Pe parcursul a 18 luni  partenerii de proiect vor realiza si testa un manual care sintetizeaza  cadrul institutional si legal al educatiei adultilor, exemple de buna practica  si  metode  creative  de lucru cu adultii mai putin pregatiti de pe teritoriul proiectului. Cate doua  persoane din fiecare organizatie vor participa la un workshop international unde vor invata cum sa transmita  la nivel local metode  de lucru cu adultii mai putin pregatiti, resurse, greseli ce  pot fi evitate. In calitate de  co-traineri  vor lucra apoi cu un  grup de 20 de  persoane care lucreaza sau vor  lucra  cu adultii mai putin pregatiti in fiecare din tarile partenere.

Resursele  vor fi produse in limba engleza si in limbile organizatiilor partenere si se va asigura accesul liber la acestea prin Internet, institutii de educatia adultilor, biblioteci si scoli. Partenerii de proiect sunt organizatii din Bulgaria, Polonia, Romania si Turcia iar coordonarea este asigurata de organizatia EFE din Letonia . Proiectul este finantat  prin Erasmus+ Parteneriate Strategice- educatia adultilor, administrat de Agentia Nationala a Republicii Letone.

Exit mobile version