Lansare volum I „Puls în alb și negru” de Laura Hartte

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila găzduiește, vineri, 1 martie 2019, de la ora 16.30, la secția Mediatecă, evenimentul de lansare a romanului „Puls în alb și negru”, primul volum din seria cu același nume al Laurei Hartte.

Câștigătoare a mai multor concursuri de scriere creativă, Laura Hartte și-a perfecționat tehnica în cadrul numeroaselor ateliere de specialitate. „Young Challenge Writers Lab” a fost locul în care Noah a primit o voce, devenind suficient de puternic pentru a-și cere propriul roman.

După un an pe care și l-a petrecut scriind, Laura Hartte își face debutul cu romanul „Puls în alb și negru”. Acesta prezintă drumul inițiatic al unui tânăr pus în fața unor situații care îl vor schimba pentru totdeauna. Scriitoarea își propune să atragă atenția asupra trăirilor unei întregi generații, dând glas celor care nu au avut curajul să ceară ajutor. Laura Hartte demonstrează pe parcursul scrierii ei că întunericul nu poate exista fără lumină, abordând un aspect nedezbătut în cărțile de acest gen – dubla personalitate.

Scriu despre durere și întuneric. Scriu despre lacrimi care nu se usucă niciodată. Scriu despre oameni damnați și suflete ce nu cunosc speranța. Aleg să creez povești despre demonii pe care toată lumea îi disprețuiește, pentru că am realizat că în interiorul nostru există întotdeauna unul”, mărturisește Laura Hartte.

„Puls în alb și negru” este un roman din categoria New Adult Romance, dar complexitatea acestuia îi va determina pe toți cititorii, indiferent de vârstă, să aprecieze stilul narativ intens al autoarei și să îndrăgească povestea de viață a protagoniștilor.

La evenimentul de lansare vă sunt promise două ore pline de veselie, concursuri, premii, discuții libere, momente artistice și multă distracție, cărțile putând fi achiziționate la un preț special, autograful fiind garantat.

Exit mobile version