La HC Dunărea se continuă pregătirea fizică

HC Dunărea Brăila își continuă pregătirile la Brăila, cu antrenamente cu caracter fizic, de adaptare la efort după o lungă perioadă de inactivitate.

De la începutul acestei săptămâni s-au alăturat la antrenamente și celelalte jucătoare străine, cu excepția pivotului Tamires Morena, care încă nu a venit din Brazilia, acolo unde numărul de infectări cu COVID-19 este foarte mare. Lipsesc în continuare de la antrenamentele ehipei Diana Axinte și Iasmina Ichim, care sunt în recuperare după accidentările de anul trecut.

După ce au susținut examenul de Bacalaureat au venit la antrenamente Ioana Bălăceanu și Mirabela Coteț, cu un moral bun după ce au reușit să treacă de ”examenul maturității”.

Astfel, la antrenamentul de la stadionul Municipal din Brăila, au fost prezente următoarele jucătoare: Elena Șerban, Ljublica Nenezic și Alexandra Perianu – portari; Alina Czeczi, Ștefania Epureanu, Aneta Udriștioiu, Gabriela Preda, Mirabela Coteț, Gabriella Szucz Bucur, Elena Dache, Bianca Tiron, Ioana Bălăceanu, Maryia Kanaval, Bojana Milic, Jovana Sazdovska, Nicoleta Safta, Marina Dmitrovic, Sanja Premovic, Mădălina Zamfirescu.

Antrenamentele vor continua la Brăila sub comanda antrenorului Neven Hrupec și a preparatorului fizic Jovan Novakovic. La antrenament a asistat și profesorul Marian Neta, vicepreședintele clubului.

Exit mobile version