La doar 30 de ani, Alexandru Popa deschide lista de candidați ai PNL Brăila la Camera Deputaților

Alexandru Popa

Candidatul PNL pe prima poziție a listei pentru Camera Deputaților, Alexandru Popa, spune că își dorește ca tinerii să intre în politică, să aducă schimbarea pe care, până la urmă, o cer toate generațiile.

Alexandru Popa, în vârstă de 30 de ani, spune că a făcut acest pas conștient că nu este ușor și că trebuie să dovedească.

Generația mea nu e perfectă, însă e mai hotărâtă ca niciodată să își spună cuvântul și să lupte pentru ca România să fie dezvoltată, după ani și ani în care a fost ruinată! Îmi doresc să câștigăm încrederea brăilenilor, încrederea celor care au înțeles că este timpul să dezvoltăm, nu să eșuăm. Noi, cei aflați la început de drum avem nevoie de încrederea cetățenilor, căci doar așa putem aduce schimbarea pe care societatea o cere de mulți ani. Bineînțeles, tinerețea și suflul nou trebuie îmbinate cu experiența și maturitatea politică a seniorilor, colegi de partid care au făcut, până acum, lucruri foarte bune în Parlament”, spune Alexandru Popa, candidat la PNL pentru Camera Deputaților.

Alexandru Popa a renunțat la funcția de consilier județean câștigată la alegerile din 27 septembrie, pentru a se dedica campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.

Exit mobile version