La CF Braila pregatirile continua, dar inca lotul nu e definitivat

La CF Braila pregatirile continua, dar inca lotul nu e definitivat
La CF Braila pregatirile continua, dar inca lotul nu e definitivat

Luni, 14 iulie, conducerea echipei CF Brăila a trimis la FRF cererea de înscriere în Liga a II-a pentru sezonul competiţional 2014-2015. Problema cea mai mare a echipei brăilene este definitivarea lotului pentru viitoarea ediţie de campionat. Aseară s-a mai purtat o rundă de discuții jucătorii aflați încă sub contract nu au semnat noile acte adiționale care prevăd diminuarea substanțială a drepturilor salariale, dar în urma acestor discuții s-a mai făcut un pas înainte.

„Am depus actele de înscriere pentru sezonul  care va începe în august, însă în privinţa lotului nu avem noutăţi. Le-am dat timp de gândire jucătorilor, până la finalul acestei săptămâni, să se hotărască în privinţa noilor contracte, pentru ca de săptămâna viitoare să intrăm în cantonament centralizat cu lotul definitivat. Dacă în privința jucătorilor care vor face pasul de la Conpet Cireșu la CF Brăila lucrurile par a fi rezolvate, în privința celorlalți jucători încă se mai poartă discuții. Dintre jucătorii de la Conpet Cireșu singurul care a refuzat să treacă la CF Brăila este Andrei Crăciu, care se va dedica mai mult fotbalului în sală, el fiind legitimat la United Galați, în Liga 1. Avem soluţii pentru formarea lotului, însă trebuie să urgentăm puţin această acţiune”, a spus preşedintele CF Brăila, Valentin Avramescu.

De săptămâna trecută sunt în probe ghanezul Francis Agbleta, ultima dată la Bucovina Suceava în Liga a 3-a, dar care a mai jucat și pe la Politehnica Galați și FC Olt şi fundașul brăilean Bogdan Dumitru, care în ultima ediție de campionat a jucat pentru Gloria Buzău, iar de săptămâna aceasta la pregătirile echipei au revenit Daniel Spiridon și portarul George Tudor care ar putea fi o soluție dacă Dunărea Galați nu-l va mai lăsa și anul acesta la Brăila. De asemenea se mai află în probe la echipa brăileană trei foști juniori de la FC Delta Tulcea, mijlocașii Ionuţ Protopopescu și Alexandru Băcanu, dar și atacantul Adrian grigoraș, însă aceștia ar putea fi soluții pentru completarea echipei de Liga a 3-a, dacă aceasta își va continua activitatea și în sezonul viitor.

Președintele CF Brăila, Valentin Avramescu, a mai spus că deși au depus încă de pe 23 iunie solicitarea de schimbare a numelui echipei Conpet Cireșu în CF Brăila II, dar, deși termenul limită de înscriere expiră pe 20 iulie, încă nu au primit un răspuns.

Exit mobile version