La Brăila au început întrecerile din cadrul Campionatului național de box pentru juniori

Miercuri seara, în sala de box a Clubului Sportiv Municipal Brăila, au început întrecerile din cadrul Campionatului Naţional de box pentru juniori. Întrecerile se desfășoară la 13 categorii de greutate, de la 46 kg la +80 kg. CSM Brăila participă la această competiție cu 12 sportivi.

În prima zi au fost programate 32 de meciuri. În primul meci al galei de la ora 16.00, brăileanul George Gihan Cojocaru, de la grupa antrenorilor George Perţea şi Bogdan Dobrescu, a boxat la categoria 48 kg cu gălățeanul Daniel Mihai Irofte. Victoria a revenit la puncte, decizie 3-2, pugilistului din Galați, care s-a calificat în semifinalele categoriei 48 kg, asigurându-și medalia de bronz. Prima gală s-a încheiat cu un alt brăilean în ring, la categoria 54 kg. Mydori Vasilică Chirilă a pierdut la puncte, decizie 5-0, meciul cu Emanuel Groza, din Baia Mare.

În gala a doua, la categoria 57 kg, brăileanul Eduard Belioglu, de la grupa antrenorului Cristian Bălan, a pierdut prin RSC în repriza a treia în fața pugilistului timișorean Floria Lupaș. La categoria 66 kg, Eduard Muset, de la CSM Brăila, pregătit de antrenorii George Perţea şi Bogdan Dobrescu, l-a învins la puncte, decizie 5-0, pe Ștefan Radu de la CSM Onești. În penultimul meci al primei zile a Campionatului Naţional de box pentru juniori, sportivul de la CSM Brăila, la categoria +80 kg, Ștefan Moise l-a învins la puncte, decizie 5-0, pe Ștefan Măgureanu, de la Pitești.

Astăzi, de la ora 16.00, sunt programate alte două gale, cu un total de 29 de meciuri. La categoria 60 kg, brăileanul Andrei Burlacu va boxa cu Marian Trandafir de la Olimpia București. La categoria 63 kg, vor urca în ring doi sportivi de la CSM Brăila, Valentin Zugravu va boxa cu Mario marinescu, de la Tg. Jiu, iar Florin Dragoș Frangu va boxa cu Antonio Gașpar, de la Voința Cluj. Eduard Mușat. La categoria 70 kg, va boxa cu Gabriel Gheorghe de la Buzău. Tot la 70 kg, Marius Furntişanu îl va întâlni pe Gabriel Dragu, de la Rovinari.

În gala de la ora 18.30, la categoria +80 kg, Ștefan Moise va boxa cu Eduard Sîrbu, de la Oltenița.

Exit mobile version