La 16 ani și o lună, Cozman a marcat primul său gol în Liga a 3-a, dar echipa s-a a pierdut cu 2-6

După înfrângerea cu 8-0 la Focșani, Sportul Chiscani a marcat cel puțin câte un gol în fiecare din următoarele trei meciuri, iar în ultimele două partide din Liga a 3-a au marcat chiar câte două goluri. Din nefericire, acestea au fost insuficiente pentru a obține măcar un punct după 13 etape. În partida desfășurată sâmbătă, pe stadionul din Chiscani, Sportul Chiscani a pierdut cu 6-2 meciul din etapa a 13-a a Ligii a 3-a, pe care l-a disputat pe teren propriu cu Metalul Buzău.

Metalul a deschis scorul încă din minutul 3, prin Andrei Pavel, care a lobat mingea, din 6 metri, peste portarul Tunea. În minutul 12 Tarozzi a șutat puternic, portarul Popescu a respins mingea care a ajuns la Dănăilă, iar acesta a trimis-o la în bară apoi portarul buzoian a reținut. Echipa din Chiscani a restabilit egalitatea în minutul 13, după ce Iulian Mohoriță a transformat un penalty. În minutul 15 Metalul Buzău a trecut din nou în avantaj, 2-1, după reușita lui Alin Iacob. Până la pauză Andrei Pavel a mai înscris de două ori, în minutele 33 din penalty și 37. La pauză scorul a fost 1-4

În minutul 52 Andrei Pavel a marcat al patrulea său gol în acest meci, iar cinci minute mai târziu Clătinici și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. Sportul Chiscani a redus din handicap prin golul marcat în minutul 90 de Vladimir Cozman, un junior de doar 16 ani, iar partida s-a încheiat cu victoria formației buzoiene, scor 2-6.

După această a 13-a etapă, Sportul Chiscani rămâne în continuare singura echipă din Liga a 3-a care nu a reușit să obțină niciun punct. În etapa a 14-a, a cincea a returului, Sportul Chiscani va juca în deplasare, cu CSM Rm. Sărat, vineri, 26 noiembrie, de la ora 14.00

Sportul Chiscani: Tunea – Dănăilă, Sloată, M. Pascu, Sima – Tarozzi, Iacob, Bahnașu, Scarlat – Stroe, Mohoriță. Pe lista de rezerve au figurat Ghițun, C. Bogdan, Olaru, Cozman, G. Ioniță, Petrea, S. Crăciun.

Exit mobile version