Karym va concerta la Zilele Brailei

Karym va concerta la Zilele Brailei
Karym va concerta la Zilele Brailei

Karym , artistul originar din Brăila, ale cărui piese sunt deja difuzate în străinătate, va concerta în cadrul evenimentului local de amploare “Zilele Brăilei”, în datele de 16 și 17 august.
Pentru “Zilele Brăilei”, Karym a pregătit un show special pentru brăileni și multe surprize. Provocare, entertainment și bun gust – așa pot fi descrise cele două recitaluri susținute de artist sâmbătă, 16 august, și duminică, 17 august, pe scena de la Esplanada Dunării. Karym a participat anul acesta și la competiția muzicală EuroMusicContest, care a inclus artiști din 40 de țări europene, clasându-se pe locul doi pentru România.
Cel mai nou single al artistului,  “Dangerous”, este realizat în colaborare cu proiectul muzical Balkan Avenue din Grecia, inițiat de Nikos Mouzakitis, și este semnat la casa de discuri Fresh Music Records din Polonia. Colaborarea cu Balkan Avenue pentru cel de al treilea single reprezintă încă un succes în cariera muzicală a lui Karym. Dovada constă în faptul că în doar câteva săptămâni de la lansarea melodiei și a noului brand muzical, artistul a încheiat un contract de promovare a unei importante mărci internaționale producătoare de băuturi fine. Firma în speță este sponsorul principal al noului videoclip, care va fi filmat în totalitate în locațiile exotice de pe insula Corfu din Grecia. Cu siguranță, Karym nu se va opri aici, urmând să aibă colaborări cu nume sonore din industria muzicală românească și internațională.
Facem precizarea că evenimentul “Zilele Brăilei” este realizat de către Primăria Municipiului Brăila.

Exit mobile version