Juniorii U14 de la ACS Cuza Pirates Brăila participă la Turneul Semifinal al Campionatului Național de baschet masculin categoria Under 14

În perioada 28.03.2024 – 30.03.2024, la Sibiu se desfășoară Turneul Semifinal al Campionatului Național de baschet masculin categoria Under 14, fază a competiției la care participă și ACS Cuza Pirates Brăila.

La această competiție participă cele mai bune 12 echipe din România la această categorie de vârstă, împărțite în două grupe, iar baschetbaliștii de la ACS Cuza Pirates Brăila vor fi în grupa cu echipele: CSU Andu Galben Sibiu, ACS Wild Cats Baia Mare, ACS Laguna Alb București, ABC Slam București și CS Axiopolis Cernavodă. Din cealaltă grupă fac parte echipele: ACS U-BT Cluj Napoca, CS BBB Raptors Berceni, ACS Stomart Iași, ACS Dan Dacian Galben București, CSM Oradea, CSS Tulcea.

Baschetbaliștii brăileni, antrenați de către Ciubotariu Andrei, vor disputa în grupă, 5 meciuri: joi 2 meciuri, vineri 2 meciuri și sâmbătă un meci.

Programul meciurilor echipei ACS Cuza Pirates la acest turneu semifinal este următorul:

12024-03-28 09:00CS Axiopolis Cernavoda ACS Cuza Pirates BrailaSura Mica Sibiu
22024-03-28 16:00ACS Cuza Pirates Braila CSU Andu Galben SibiuSura Mica Sibiu
32024-03-29 09:00ACS Cuza Pirates Braila ABC Laguna Alb BucurestiSura Mica Sibiu
42024-03-29 18:00ABC Slam Bucuresti ACS Cuza Pirates BrailaSura Mica Sibiu
52024-03-30 12:00ACS Cuza Pirates Braila ACS Wild Cats Baia MareSura Mica Sibiu

Acest Turneu Semifinal este unul foarte dificil unde ne vom confrunta cu unele dintre cele mai bune echipe din România, orașe cu mare tradiție în baschetul românesc, dar vom încerca să obținem rezultate bune și să creștem de la meci la meci. Prin această participare demonstrăm încă o dată că baschetul are continuitate la Brăila și este un mod de educație în rândul comunității locale din Brăila!”, a declarat președintele clubului ACS Cuza Sport Brăila, Mircea Emil Totolici.

Lotul de jucători care au făcut deplasarea pentru turneul de la Sibiu este format din următorii sportivi: Loi Petru, Radu Victor, Ilie Gabriel, Aramă Darius, Pop Rareș, Dragomir Nicholas, Panait Vlad, Nițu Mihail, Tudose Dragoș, Lipan Cristi, Tănase Rareș, Pănuță Tudor, Rizoiu Ștefan, Dan Victor. Aceștia sunt însoțiți de antrenorii: Mircea Emil Totolici și Andrei Ciubotariu.

Exit mobile version