Judoka Maria Naidin vicecampioană națională la U21

Judoka Maria Naidin vicecampioană națională la U21

Patru sportivi de la secţia de judo de la CSM Brăila au participat în weekend la Poiana Braşov, la Campionatul Naţional de judo U21.

Toți cei patru judoka brăileni sunt încadrați la categorii de vârstă mai mici, astfel că rezultatele obținute sunt considerate foarte bune.

Maria Naidin, sportivă care se încadrează la U16, a devenit vicecampioană naţională la U21, la categoria 44 kg. Sportiva pregătită de Carmen Constantin, care a împlinit 15 ani în luna august, a luptat în trei meciuri și a câştigat două dintre ele, câștigând medalia de argint. În meciul pentru titlu, Maria Naidin a fost învinsă de Ana Maria Cristina Vladu, de la CSM Drobeta Turnu Severin.

Campion naţional la juniori Ii la campionatele naționale din luna februarie a acestui an, Paul Scurtu nu a mai concurat la categoria 66 kg, ci la 73 kg, fiind învins încă din primul meci, de argeșeanul Roberto Popa.

Andreea Marinescu s-a luptat pentru medalia de bronz, însă nu a reuşit să câştige acel meci şi s-a clasat pe locul al 5-lea la categoria 55 kg. Ea a pierdut primul meci cu Florina Bădiceanu de la CSM Pitești, apoi în recalificări a învins-o pe Ana-Maria Florean de la CSM Baia Mare, după care a pierdut meciul pentru medalia de bronz cu Rebeka Mitar de la Drobeta Turnu Severin.

Aflat la debut într-o competiție națională, Bogdan Stanciu, junior III, a pierdut greu în primul meci, la categoria 60 kg, în faţa lui Victor Mocanu de la Rapid, sportiv născut în 2000, cu o mare experienţă competiţională.

Următoarea competiție pentru sportivii de la CSM Brăila vor fi Campionatul Naţional de judo U16, care va avea loc la mijlocul lunii viitoare

Exit mobile version