Jucand in 10 jucatori timp de 80 de minute, CF Braila a pierdut la Suceava

Alin Panzaru, antrenor CF Braila
Alin Panzaru, antrenor CF Braila

Rapid CFR Suceava – CF Braila 2-1 (2-1)

CF Braila s-a deplasat pentru etapa a VIII-a din seria I la Suceava, unde aveau sa intalneasca sambata de la ora 11.00, pe Rapid CFR, echipa care nu castigase nici un joc din cele sase disputate, in timp ce echipa antrenata de Alin Panzaru era neinvinsa in deplasare. Cu o echipa decimate de suspendari si accidentari, CF Braila a aliniat la Suceava o echipa improvizata, cu o banca formata din 6 jucatori U 21, doar Olenic fiind jucator peste 21 de ani.

Gazdele au deschis rapid scorul, in minutul 5, in urma unei lovituri de colt. Semeghin a centrat de pe partea dreapt? ?i M. Negru a reluat cu capul, nemarcat, din 6 metri, 1-0. In minutul 12, brailenii au ramas in 10 jucatori, dupa ce Ivan a fost eliminat pentru un fault dur asupra lui Cainari. Minutul putea sa aduca golul doi, dar Cerlinga a fost blocat de Leu la 6 metri, in pozitie unu la unu. Doua minute mai tarziu, M. Negru a sutat din unghi si Leu a deviat mingea in corner, iar peste un minut acelasi jucator a reluat de la 10 m, dar mingea a sters bara si a iesit in aut de poarta. Pe fondul ocaziilor echipei gazda, in minutul 32, CF Braila a reusit egalarea. Gicu Iordache a centrat de pe poartea stanga si Ciocalteu a reluat cu capul la coltul lung, 1-1. Bucuria brailenilor nu a durat decat doua minute, pentru ca Balan a reluat de la marginea careului o centrare de pe partea stanga, venita de la Semeghin. Acelasi Semeghin a scapat singur pe partea dreapta in minutul 39 si a sutat cu la coltul lung, putin pe langa poarta si scorul pauzei a fost 2-1.

Dupa pauza, in minutul 48, Sumanariu a sutat din cross pe langa poarta, iar in minutul 52, lovitura libera executata de Ciocalteu a trecut putin pe langa. Doua minute mai tarziu, Bosoi a reluat cu capul peste transversala o centrare venita de la Frunza. Peste alte doua minute, M. Negru a scapat singur cu Leu si a sutat pe langa poarta. In minutul 65, Sumanariu a deviat mingea trimisa din lovitura libera de Cainari, dar pe langa poarta aparata de Leu. Peste trei minute, Cainari a sutat din marginea careului, pozitie centrala, dar Leu a retinut. In minutul 75, Ciocalteu a sutat din coltul careului, dar Arteni a respins in corner de la coltul scurt. In minutul 87, Ionesi a sutat din unghi si Leu a respins de langa bara, iar in minutul 90+3, Cainari a executat in zid o lovitura libera de la 25 de metri si astfel scorul a ramas cel stabilit in prima repriza.

CF Braila: Leu – G. Bosoi, L. Ivan, D. Spiridon (min. 46 Olenic), Colilie – Frunza, Ochia, Ndigwe (min. 82 M. Dima), Ciocalteu – G. Iordache, Ad. Campeanu (min. 72 D. Cazan). Antrenor: Alin Panzaru

Rapid CFR: Arteni – D. Balan, Fl. Plamada, I. Sava, Semeghin – Cerlinca (min. 81 Lutac), Velescu, Sumanariu, Vl. Stanescu (min. 58 Ionesi)- Cainari, M. Negru (min. 83 I. Plamada). Bogdan Tudoreanu.

 

 

Exit mobile version