„Jazz-ul este ritm și sens” – concert ”Danubius Jazz Band” la Casa Tineretului

Dacă vreți să vă cufundați într-un ocean al libertății, să dați sens unei seri de miercuri, 19 iunie 2024, Filarmonica „Lyra-George Cavadia” vă invită, începând cu ora 19.00, la Casa Tineretului Brăila, la concertul ”Danubius Jazz Band”, pentru un moment în care veți percepe limpede spiritul creativ al muzicienilor și veți fi întâmpinați de o muzică elaborată pe individualism și compromis, independență și cooperare.

Această cooperare este caracteristica impregnată ansamblului de dirijorul Petrea Gogu, care a reunit unii dintre cei mai buni instrumentiști pentru a-i pune în lumina reflectoarelor pe soliștii vocali: Cristina Bleandură, Anda Ștefania Baciu și Claudiu Rusu. Prezentarea evenimentului organizat de Filarmonica „Lyra-George Cavadia” Brăila va fi asigurată de prof. Alexandra Gurgu.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 sau online de pe platforma BLT.ro. https://www.blt.ro/concert-extraordinar-danubius-jazz-band.html Vă așteptăm cu drag!

Exit mobile version