Jazz și poezie pe 15 august

Din cauza indisponibilității de moment a muzicianului Cornel Cristei, a fost modificat programul Teatrului în aer liber din data de 15 august.

Astfel, în locul one man show-ului VISUL UNEI NOPȚI DE GALĂ , Teatrul maria Filotti vă propune Recitalul de Poezie și Jazz TE-AI GÂNDIT VREODATĂ?, susținut de Claudia Motea și Lucian Sabados, cel care semnează și conceptul regizoral al spectacolului. Acest adevarat eveniment cultural vă propune un dialog între versurile compuse și interpretate de cunoscuta actriță americană de origine română Claudia Motea și comentariile jazzistice live ale lui Lucian Sabados.

Producătorul acestui Recital este Casa Editorială LIBRIS din Brașov.

Poemele fac parte din volumul meu, PRELUDII ÎN CETATEA SOARELUI, apărut sub egida Libris Editorial și multora dintre ele le-am dat viață prin viu grai la renumite evenimente din țară și de peste hotare, în Los Angeles, cu ocazia Zilei Naționale a României, în Elveția la Luzern, în Italia la Roma, pe scena Teatrului Național din Chișinău, la renumitul Teatru Nottara din București, la Gala UZPR în Studioul TVR și pe diferite posturi de radio și televiziune. Ilustrația muzicală, susținută cu atâta măiestrie artistică la keyboard de Lucian Sabados, este un compendiu de muzică universală și compoziție proprie. Prin fiecare recital de poezie proprie, încerc și sper că reușesc să arăt publicului iubitor de artă și celor care scriu poezie, ce înseamnă a fi un actor/poet. Suflul poemelor mele este teatral, dar foarte simplu și sincer. Mă exprim din inimă, prin inimă, călăuzită de propria-mi idee: Când iubești totul devine o inimă!” spune Claudia Motea despre spectacolul pe care-l propune împreună cu Lucian Sabados.

Cei care doresc să participe la spectacolele în aer liber organizate de Teatrul maria Filotti pot ridica invitațiile gratuite de la sediul Agenției Teatrale din strada Mihai Eminescu.

Exit mobile version