Jandarmii brăileni au aplicat duminică 11 sancțiuni unor brăileni care consumau băuturi alcoolice în stradă sau care deranjau vecinii cu muzica dată la maxim

Jandarmii brăileni reamintesc că se sancționează consumul de băuturi alcoolice în spațiul public, în locuri neamenajate. Asta au simțit pe pielea lor mai mulți brăileni care au fost depistați, la sfârșitul săptămânii trecute, în diferite locuri din municipiu, în timp ce consumau alcool pe stradă sau pe la scările de bloc.

Duminică seară, în jurul orei 20:20, doi bărbați în vârstă de 41 de  ani și, respectiv, 49 de ani, au fost amendați, de către jandarmi, cu câte 200 lei fiecare, deoarece consumau băuturi alcoolice pe strada Ulmului, din cartierul Vidin, încălcând prevederile Legii nr. 61/1991 Republicată.

O altă sancțiune aplicată de către jandarmii brăileni, a vizat deranjarea liniștii locatarilor dintr-un bloc din cartierul Hipodrom. Cel amendat este un brăilean, în vârstă de 27 de ani, care asculta muzică la intensitate foarte mare, duminică, la ora prânzului, deranjându-și vecinii. Pentru fapta sa, a primit sancțiune contravențională în valoare de 500 lei.

În ultima zi a săptămânii trecute, jandarmii brăileni au aplicat 11 sancțiuni, dintre care 5 avertismente scrise și 6 amenzi în valoare totală de 1.800 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 Republicată pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, ale Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și ale OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

Exit mobile version