Jandarmeria e în doliu. A murit colonel (r) Prodan Liviu-Ionel

Inspectoratul de  Jandarmi Judeţean Brăila anunţă cu profund regret trecerea în nefiinţă, la data de 22.12.2019, a colonelului (r) PRODAN LIVIU-IONEL.

Colonelul Prodan Liviu-Ionel s-a născut în localitatea Gogosari, judeţul Giurgiu, la data de 07.05.1968 și a decedat astăzi dimineață după o lungă perioadă de luptă cu o boală cumplită, dusă de pe patul de spital.

În cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila, a ocupat de-a lungul timpului, mai multe funcţii. În anul 2007 a trecut în corpul ofiţerilor în urma absolvirii Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, având gradul de maior. În perioada 2010-2017 a îndeplinit funcţia de ofiţer specialist în cadrul structurii de resurse umane din cadrul unităţii. În 2017 s-a pensionat și în ultima perioadă conducea o firmă de pază și securitate.

Funeraliile, cu onorurile militare,  vor avea loc marţi,  24.12.2019, începând cu ora 10.00, la cimitirul „Sfântul Constantin”.

Trupul neînsufleţit  va fi  depus la Biserica “Sfântul Dumitru”.

Întregul colectiv al Jandarmeriei Brăila transmite sincere condoleanţe familiei şi este alături de aceasta în greaua încercare.

Exit mobile version