Iulian Chiriac: Investiția realizată de Dogărescu în Lacu Sărat a ridicat ștacheta și avem și servicii și pentru altă categorie de populație

Președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac, îl felicită pe omul de afaceri Vasile Dogărescu pentru investiția de circa 20 de milioane de euro pe care acesta a făcut-o în stațiunea Lacu Sărat.

Președintele CJ Brăila consideră că noul obiectiv va face ca stațiunea să se dezvolte și să îi determine și pe alți investitori să facă modernizări. El a dat asigurări că autoritățile locale îi vor susține și pe Dogărescu și pe toți ceilalți investitori din Lacu Sărat.

„Îl felicit că a luat această decizie și nu cred că a fost ușoară. Și noi, prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de Cooperare și Parteneriat Local pentru dezvoltarea stațiunii Lacu Sărat, am discutat cu investitorii de acolo și cu proprietarii, începem să modernizăm partea de alei, de străzi, astfel încât să dăm o altă culoare stațiunii. Anul acesta sperăm să asfaltăm partea de început, dar am așteptat ca investitorul să-și termine toate investițiile, ca să putem să facem și parcarea, si drumurile și fântâna aceea care arată foarte urât, intrăm și în pădure, avem foarte multe lucruri de făcut. Și să știți că ne consultăm și cu investitorii de acolo” a spus Iulian Chiriac.

Președintele CJ Brăila a mai spus că până acum stațiunea Lacu Sărat a fost doar pentru cei mai în vârstîă, care vin și la baza de tratament, iar prin această investiție sunt oferite și servicii de supercalitate, pentru că sunt și oameni tineri care au probleme de sănătate și au nevoie de tratament.

Exit mobile version