Iulian Chiriac a fost ales președinte al organizației județene PSD Brăila. A obținut 301 voturi, în timp ce contracandidatul său a obținut 34 de voturi

Vineri după-amiază a fost aleasă noua conducere a Organizației Județene PSD Brăila, în fruntea căreia se află noul președinte, Iulian Francisk Chiriac, președintele Consiliului Județean. Chiriac l-a avut ca și contracandidat pe deputatul George Adrian Paladi, rezultatul votului fiind de 301 pentru Chiriac și 34 pentru Paladi, iar trei voturi au fost nule. Potriviti surselor noastre, Paladi ar fi avut susținerea organizațiilor de la Chiscani și Romanu.

La conferința județeană de alegeri a PSD Brăila au fost convocați 446 de delegați și invitați și au fost prezenți 406. Pentru cele 18 funcții de președinte a fost omul și locul, astfel că aceștia au fost votați prin vot deschis, în unanimitate. Cei 19 vicepreședinți sunt: vicepreședinți: Nicu Ardeleanu, Neagu Caraman (primarul comunei Vișani), Florentina Carșote (viceprimar cu atribuții de primar al orașului Însurăței), George Fănel Chiriță (primar al orașului Ianca), Stanca Coman (primărița comunei Vădeni), Daniel Drăguț (primar al comunei Jirlău), Ionel Epureanu (vicepreședinte al CJ Brăila), Alexandru Jantea Crican (viceprimarul Brăilei), Sorin Moise (secretar de stat la Ministerul Agriculturii), Cornelia Neacșu (consilier municipal), Nicolae Negoiță, Nicu Niță (deputat), Teodora Puia (primărița comunei Unirea), Ion Rotaru (senator, fost președinte PSD Brăila), Aurel Simionescu (fost prim-vicepreședinte al PSD Brăila), Cristina Stănescu, Iulian Timofei (prefectul județului Brăila), Mihai Tudose (europarlamentar).

Pentru funcția de primvicepreședinte al organizației județene a fost un singur candidat, primarul Marian Dragomir, iar pentru funcția de secretar executiv a fost reales deputatul Florin Mircea. Din Biroul Politic mai fac parte, cu drept de vot, președinții organizațiilor de tineret, de femei și de seniori.

Exit mobile version