ISU Brăila angajează 11 ofițeri operativi și 4 conducători auto

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Dunărea” al judeţului Brăila organizează selecţie prin procedură de încadrare temporară, fără concurs, pe durata instituirii stării de risc epidemiologie şi biologic în vederea ocupării cu profesionişti, pentru 11 posturi vacante de execuţie de subofiţer operativ principal și 4 posturi vacante de execuţie de conducător auto (autospeciale), prin rechemare în activitate/încadrare directă, cu recrutare din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea posturilor vacante de subofițer operativ principal și de conducători auto (autospeciale).

Activitatea de selecție se desfășoară în conformitate cu prevederile art. 21 alin. (1) din Legea nr. 136 din 18 iulie 2020 privind instituirea unor măsuri in domeniul sănătăţii publice in situaţii de risc epidemiologie şi biologic şi a Ordinului Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă nr. 341999 din 27.08.2020.

Pentru relaţiile suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea selecţiei, candidații se vor adresa doar telefonic la numărul 0742.065.525, în zilele lucrătoare în intervalul 08.00 – 16.00.

Toate documentele necesare înscrierii se vor descărca de pe site-ul inspectoratului, la adresa www.isubraila.eu, secţiunea Carieră, fiind anexe la anunţul de selecţie.

Documentele de recrutare se transmit exclusiv în format electronic, în volum complet, doar la adresa de e-mail resurse_umane@isubraila.eu (destinată în acest sens).    

Prezentarea candidaţilor, precum şi desfăşurarea întregii activităţi de selecţie se vor realiza cu respectarea măsurilor instituite în vederea prevenirii răspândirii infecţiei cu virusul Sars-Cov-2 (purtarea măştii de protecţie este obligatorie).

Exit mobile version