ISJ Brăila a lansat o platformă de monitorizare online a activităților didactice online

ISJ Brăila a lansat o platformă de monitorizare online a activităților didactice online

ISJ Brăila a lansat o platformă de monitorizare online a activităților didactice online

Conducerea ISJ Brăila pune în practică o platformă pe care profesorii de la toate unitățile de învățământ din municipiul Brăila vor încărca documentele care dovedesc faptul că și-au desfășurat activitățile online cu elevii. Astfel, ISJ Brăila va monitoriza într-un mod simplu și eficient activitatea cadrelor didactice.

Inspectorul școlar general al Brăilei, Viorel Botea a spus că această platformă permite conducerii inspectoratului să verifice activitatea oricărui profesor, intrând direct pe platforma respectivă și având astfel acces la toate documentele acelui cadru didactic.

Este o platformă unică, prin care Inspectoratul Școlar Județean Brăila poate coordona într-un mod mult mai simplu și mai eficient activitatea profesorilor din unitățile de învățământ din municipiu. Experimental, sunt introduse pe această platformă și câteva școli din județ și în funcție de modul în care se desfășoară lucrurile în continuare, în următoarele două săptămâni, vom decide dacă vom introduce în continuare și în alte școli din județ” a declarat Viorel Botea.

Începând de miercuri, 29 aprilie, 63 de școli și grădinițe au conturi pe această platformă, cu user și parolă. Unele unități de învățământ s-au conectat deja la server și deja și-au postat arhivele cu rapoarte.

Celelalte școli din județ vor fi monitorizate deocamdată în alt mod. Profesorii trimit rapoarte săptămânale directorilor, directorii transmit rapoartele respective inspectorilor școlari zonali, care au în fișa postului monitorizarea și controlul școlilor din județ și toate aceste documente se strâng mai apoi la nivelul ISJ.

Exit mobile version