Invitație la premiera spectacolului NAUFRAGIAT!

Sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 18.00, în Sala Mare a Teatrului Maria Filotti va debuta noua ediție a Festivalului Internațional de Teatru și Arte Performative – Brăila 2022. Primul spectacol care se va juca va fi NAUFRAGIAT! Fantasticele aventuri ale lui Louis Rougemont (povestite de el însuși) de Donald Margulies, un spectacol al Teatrului Maria Filotti.

Distribuția spectacolului: Ciprian Chiricheș, Nicholas Cațianis JR., Blanca Doba, Corina Borș

„NAUFRAGIAT! este rezultatul unui efort colectiv de a aduce în lumina reflectoarelor textul lui Donald Margulies, montat în premieră în România. Alături de actorii Ciprian Chiricheș, Blanca Doba, Nicholas Cațianis, Corina Borș, împreună cu scenografa Maria Nicola și light-designer-ul Lucian Moga, susținuți cu profesionalism de corpul tehnic al teatrului, am încercat să oferim publicului șansa de a se reîndrăgosti de un teatru curat, capabil să spună povești coerente, inteligibile și care emoționeză un spectru cât mai larg de spectatori, indiferent de vârstă sau de nivelul de educație. Îmi place să cred că am făcut un spectacol care se adresează celor mulți fără a sacrifica în niciun fel elementul altitudinar care le vorbește celor puțini” spune Andrei Huțuleac, regizorul spectacolului.

Biletele se găsesc la Agenția Teatrului sau pe https://www.blt.ro/naufragiatul.html. Prețul unui bilet este de 35 de lei.

Exit mobile version