Intrarile in oras vor fi infrumusetate cu doua nave fluviale

Intrarile in oras vor fi infrumusetate cu doua nave fluviale
Intrarile in oras vor fi infrumusetate cu doua nave fluviale

In cadrul sedintei ordinare a Consiliului Local Municipal s-au aprobat spatiile in care vor fi amplasate cele dou nave fabricate in anul 1954. Acestea au fost scoase din functiune si preluate de la Politia de Frontiera Iasi, insa ambele sunt in stare de flotabilitate. 

La initiativa consilierului municipal Florin Dumitru, din partea grupului PSD, a fost aprobata in cadrul sedintei din iulie a consiliului, preluarea in proprietate privata a doua nave de patrulare, precum si o nava baza, ambarcatiuni donate de Politia de Frontiera Iasi.
Consilierul municipal, Ionel Alexandru, din partea PNG a propus amplasarea stemei Municipiului Braila la toate intrarile principale din oras. Vasele for fi „impodobite” cu stema municipiului si cu mesajul „Bine ati venit!”, insotit de textul „Primaria Muncipiului Braila”. Navele au o valoare totala de 6.145,00 lei, una dintre nave are o valoare de inventar de 2.987,09 lei, iar cea de-a doua de 3.157,91 lei, ambele fiind fabricate in anul 1954. Navele vor fi amplasate in doua zone. Una va putea fi gasita pe DN 22B, iar cealalta pe Calea Calarasilor, la intersectia cu Aleea Mecanizatorilor.

Exit mobile version