Întâlniri lunare ale oamenilor de afaceri organizate de CCIA Brăila

Urmare a reacțiilor pozitive cu privire la inițiativa unei întâlniri lunare la sediul CCIA Brăila, într-un cadru informal şi nu strict pe regulile unei adunări generale, conducerea Camerei de Comerț propune ca cea de a 3-a zi de joi din fiecare lună să rămână ca zi de întâlnire, la sediul CCIA Brăila, de la ora 14.00.


Participarea este condiţionată de calitatea de membru CCIA şi nu sunt necesare confirmări. Se pot face recomandări cu privire la temele de abordat sau probleme de discutat în vederea structurării şi avansării acestora către instituţiile de resort. Cine doreşte poate face prezentări ale afacerii sau de produs. Întâlnirea de joi este a membrilor CCIA ce doresc să se cunoască între ei, să îşi expună afacerile spre dezvoltare împreună sau să dezbată probleme comune pentru căutarea de soluţii.


”După primă întâlnire, una din propunerile reţinute spre dezbatere şi analiză pentru viitoarele întâlniri este elaborarea unei propuneri de implementare a ghişeului unic pentru obţinerea acordurilor şi avizelor odată cu solicitarea certificatului de urbanism. După conceperea unei propuneri sub forma unui ghid de bune practici, vom lansa o invitaţie tuturor instituţiilor publice locale şi de resort în vederea participării la o dezbatere a propunerii cu membrii CCIA Brăila” a declarat Ştefan Fusea, Preşedinte CCIA Brăila.

Exit mobile version