Înfrângere usturătoare pentru Sportul Chiscani în deplasarea de la Progresul Spartac

Progresul Spartac n-a avut milă de Sportul Chiscani impunându-se cu 8-0 (3-0), într-un meci contând pentru etapa a 25-a din Liga a 3-a, seria a II-a. Echipa antrenată de Adrian Baldovin a mers la București cu un moral bun după victoria din etapa trecută, dar au suferit cea mai categorică înfrângere din acest campionat al Ligii a 3-a.

În minutul 6, Dorobanțu a trimis o minge în dreapta, unde a sprintat Vlad. Acesta a centrat în careu, iar Tudorache a îndeplinit o simplă formalitate, deschizând scorul. În minutul 12, Stanciu, de la 40 de metri, a trimis o minge înaltă, peste portarul Strechie, care, se pare, a fost deranjat și de soare.

A venit apoi golul lui Dorobanțu, anulat după ce progresiștii recuperaseră balonul în urma unei lovituri libere a chiscănenilor, executată cu mingea în mișcare. Asistenul a semnalizat, iar arbitrul de centru a anulat golul și a întors faza. Dorobanțu și-a luat revanșa cu un gol marcat cu câlcâiul. Centrarea de pe extrema dreaptă, a lui Vlad, a fost deviată subtil de Dorobanțu și în minutul 35 scorul era 3-0.

După 3-0 la pauză, gazdele au taxat apatia echipei din Chiscani, marcând încă cinci goluri. În minutul 63 Cadolar Curt a lobat peste portarul Popescu și a marcat pentru 4-0. În minutul 65 a înscris Cazaciuc cu un șut puternic din careu. Al șaselea gol a fost marcat de Andrei Grigore, de pe stânga, în minutul 77, iar Cazaciuc a făcut dubla în minutul 87 la o altă fază construită în viteză.

Donca a închis tabela în minutul 90+3 după o minge interceptată și trimisă scăriță peste portarul Popescu.

Progresul Spartac: Săndescu – Parfeon, Lolescu, Leafu – Vlad, Stanciu, Geană, Lixandru – Dorobanțu, Curt – Tudorache. Au mai intrat: Andrei Grigore, Cazaciuc, Donca și Bogdan Grigore.

Sportul Chiscani: Strechie – Bălan, Boga, Honea, Sima – Negru, Chihaia, Enache, Moldoveanu, Zaharia – A. Radu. Au mai intrat: Popescu în locul lui Strechie, Pascu în locul lui Honea, Gavrilă în locul lui Enache și Cristea în locul lui Alin Radu.

După 25 de etape Sportul Chiscani ocupă locul 12 cu 22 de puncte.

Etapa viitoare Sportul Chiscani va juca sâmbătă, 4 mai, de la ora 18.00, pe teren propriu cu SC Popești Leordeni.

Exit mobile version