Actualitate

Inconștiență la volan

Inconștiență la volan

La data de 27 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila i-au depistat, pe raza municipiului, pe trei bărbaţi care au săvârşit infracţiuni la regimul rutier.

Miercuri nopatea, la ora 22:40, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din judeţul Iaşi, care se afla cazat pe raza municipiului, i-ar fi sustras cheile de la vehicul colegului său de camera, și a condus autoturismul pe strada Mihail Sebastian, unde a acroşat trei autovehicule parcate.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Inițial, șoferul a refuzat atât testatrea cu aparatul etilotest, cât recoltarea unor probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, în urma conducerii sale la sediul Poliției, acesta a acceptat testarea cu aparatul alcooltest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,54 mg/l.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea unor mostre biologice.

Tot în aceeași noapte, în jurul orei 23:30, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Tufeşti, în timp ce conducea un vehicul pe Calea Călăraşilor din municipiul Brăila.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,92 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cursul zilei de miercuri, la ora 13:30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic pe un tânăr, în vârstă de 31 de ani, din comuna Traian, în timp ce conducea un vehicul în zona Pieței Traian, din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat.

Pe numele său polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •