Incendiu, cu pagube materiale însemnate, produs într-un apartament de pe Bulevardul Dorobanților

Incendiul cu pagube materiale însemnate produs într-un apartament de pe Bulevardul Dorobanților

Astăzi, în jurul orei 9.30, pompierii brăileni au fost solicitați să intervină la un incendiu produs într-un apartament din blocul B33, situat pe Bulevardul Dorobanților.

Pompierii de la ISU Dunărea Brăila au intervenit cu două Autospeciale de Stingere cu Apă și Spumă, o ambulanță SMURD și o autospecială de descarcerare pentru stingerea unui incendiul la un apartament de la blocul B33, de pe Bulevardul Dorobanților. La momentul producerii incendiului proprietara nu se afla în apartament, iar când a fost anunțată a venit la fața locului și a făcut un atac de panică, având nevoie de îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital.

Incendiul nu s-a extins și la alte apartamente învecinate.

La Ora 10.20 incendiul a fost lichidat. În urma incendiului au ars circa 100 kg de materiale textile (îmbrăcăminte), două uși interioare din lemn și un tablou electric. Din cauza fumului și a temperaturii ridicate s-au degradat tencuiala și mobilierul din două camere, baie și bucătărie. Au fost salvate bunurile din două camere.

”Cauza probabilă a incendiului a fost un scurt circuit la instalația electrică dintr-o debara, iar incendiul a fost observat târziu, proprietara fiind plecată de acasă” a precizat col. Ștefan Stoian, purtător de cuvânt al ISU Dunărea Brăila.

Exit mobile version