Încă un proiect finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” pentru localitatea Berteștii de Jos

Anul 2024 începe cu o veste bună pentru comuna Berteștii de Jos. La Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a fost semnat un contract de finanțare în valoare de 1.354.261, 87 lei, pentru realizarea obiectivului de investiții „Modernizare străzi secundare în satul Berteștii de Jos”. Finanțarea va fi asigurată prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Primăria comunei Berteștii de Jos, condusă de primarul PNL Costel Florinel Capbun, are în vedere un obiectiv important, care înseamnă realizarea unei șosele de centură. Acest lucru se va obține în baza a trei proiecte diferite, care vor viza fiecare dintre cele trei sate componente. Pentru primele două proiecte s-au semnat deja contractele de finanțare, iar pentru cel de-al treilea proiect se vor primi fonduri în perioada imediat următoare. Valoarea totală a celor trei proiecte este de circa 4.6 milioane lei.

”Îl felicit pe domnul primar Costel Capbun și pe cei din subordinea sa care au lucrat la aceste proiecte pentru faptul că au obținut banii necesari pentru punerea lor în practică.

Merită menționat că localitatea Berteștii de Jos este 100% asfaltată. Așa cum se întâmplă și în alte localități din județ cu primari dedicați comunității, la Berteștii de Jos se vede mâna de gospodar a primarului Costel Capbun” a declarat președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

Exit mobile version