Încă 14 rezultate negative pentru probe recoltate de la persoane aflate în carantină sau autoizolare

Astăzi, 17 martie 2020, la nivelul județului Brăila, s-au mai primit încă 14 rezultate negative pentru probe recoltate de la persoane aflate în carantină și în izolare voluntară la domiciliu, conform unui comunicat al Instituției Prefectului Județului Brăila.

La acest moment, în Brăila sunt două cazuri de COVID-19 confirmate. Cele două cazuri au primit rezultatele testelor duminică, 15 martie 2020 și se aflau în carantină de la intrarea în țară, în ziua de 12 martie. Totodată, la data de 17 martie, în județul Brăila sunt 253 de persoane autoizolate și monitorizate medical, iar alte 40 de persoane sunt în carantină instituționalizată.

Conform unui comunicat al Instituției Prefectului alte 134 de persoane au ieșit din izolare voluntară la domiciliu după încheierea perioadei de monitorizare.

Amintim că săptămâna trecută, la nivelul județului Brăila, au mai fost primite 13 rezultate pentru probe recoltate de la persoane aflate în carantină, fiind vorba despre 11 rezultate negative și două confirmate pozitiv. Acestea din urmă au fost internate la Spitalul Județean de Urgență Brăila, sectia Boli infecțioase și sunt in stare bună.

Exit mobile version