În urma acțiunilor desfășurate vineri, polițiștii au reținut 13 permise de conducere dintre care 10 pentru nerespectarea culorii roșu a semaforului electric

În ultimele 24 de ore, polițiștii au acționat, la nivelul întregului județ pentru a preveni faptele antisociale, organizând 18 acțiuni și au intervenit la 48 de evenimente, dintre care 44 au fost sesizate de cetățeni prin 112. La nivelul structurilor de poliție au fost semnalate 29 de posibile infracțiuni, aproximativ 28% dintre acestea fiind sesizări din oficiu.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 244 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 95.000 de lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 28 de permise de conducere și au ridicat 6 certificate de înmatriculare.

Tot ieri, în cadrul acțiunii BLOCADA, organizată din dispoziția conducerii Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea/combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, dispozitivele curente au fost suplimentate.

La data de 12 aprilie a.c., în intervalul orar 11:00-15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au desfășurat o razie pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a faptelor ilegale în domeniul silvic și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică. Au fost constituite filtre pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilicite în domeniul braconajului piscicol și domeniul silvic dar și a comerțului cu produse contrafăcute.

Astfel, au fost verificate mai multe societăți comerciale, legitimate 88 de persoane, controlate 51 de vehicule, mai mulți dintre șoferii acestora fiind testați cu aparatul etilotest și drugtest.

Au fost efectuate 139 de verificări în aplicația eDAC și au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.715 de lei, iar ca măsură complementară au fost reținute 13 permise de conducere dintre care 10 pentru nerespectarea culorii roșu a semaforului electric și 3 pentru neacordare prioritate pietoni.


Exit mobile version