În miez de noapte, băut și fără permis, conducea mașina unui prieten care se afla și el în autoturism. Ambii s-au ales cu dosare penale

La data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 01.30, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila, au oprit în trafic un autoturism care se deplasa pe DJ 202 B, condus de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Movila Miresii.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

De asemenea, în autovehicul a fost identificat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Movila Miresii, proprietarul autovehiculului în cauză, care i l-ar fi încredințat pentru a-l conduce.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și încredințarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane fără permis de conducere.

Exit mobile version