În cursul zilei de marți, 9 iulie, polițiștii brăileni au intervenit la 50 de evenimente, dintre care 43 au fost sesizate de cetățeni prin 112

Principalele misiuni desfășurate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, în ultimele 24 de ore au fost menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea infracționalității de orice fel și creșterea gradului de siguranță rutieră. Polițiștii au acționat, la nivelul întregului județ pentru a preveni faptele antisociale, organizând 12 acțiuni și au intervenit la 50 de evenimente, dintre care 43 au fost sesizate de cetățeni prin 112.

Polițiștii au constatat 106 de fapte care au perturbat ordinea și liniștea publică. În toate aceste cazuri, intervențiile au fost imediate și ferme pentru liniștea cetățenilor care ar fi putut fi afectați. În acest sens, au fost aplicate amenzi în valoare de peste 44.000 de lei.

Pentru menținerea siguranței rutiere, opt șoferi au rămas fără permis de conducere după ce au pus în pericol siguranța altor participanți la trafic. De asemenea, au fost oprite din a circula pe drumurile publice autovehiculele care nu prezentau siguranță în trafic. Astfel, un certificat de înmatriculare a fost retras până la remedierea problemelor constatate.

În total, marți, 9 iulie, pe raza județului Brăila, au fost semnalate 31 de posibile infracțiuni.

La data de 9 iulie a.c., la ora 17:30, polițiștii din cadrul Secției 5 de Poliție Rurală Viziru au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 21 de ani, din comuna Tufești, în timp ce conducea un vehicul pe raza localității de domiciliu. În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că numărul de înmatriculare este atribuit unei alte serii de șasiu.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Azi-noapte, 10 iulie a.c., la ora 00:10, polițiștii din cadrul Secției 5 de Poliție Rurală Viziru au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Tufești, în timp ce conducea un vehicul pe raza localității de domiciliu. În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că numărul de înmatriculare este atribuit unei alte serii de șasiu.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 10 iulie a. c., la ora 02:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Brăila în timp ce conducea un vehicul pe Șoseaua de Centură. A fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Totodată, acesta a fost testat și cu aparatul drugtest, rezultând indicii cu privire la o posibilă prezență a substanţelor psihoactive.

Polițiștii menționează că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii consumului de substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Exit mobile version