În cursul zilei de luni, polițiștii brăileni au aplicat 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 36.000 de lei

Structurile din cadrul IPJ Brăila acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității, fiind pregătite să intervină atunci când situația o impune.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au acționat, la nivelul întregului județ pentru a preveni faptele antisociale, organizând 11 acțiuni și au intervenit la 24 de evenimente, dintre care 19 au fost sesizate de cetățeni prin 112. La nivelul structurilor de poliție au fost semnalate 10 posibile infracțiuni, aproximativ 60% dintre acestea fiind sesizări din oficiu.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 36.000 de lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 9 permise de conducere și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

Tot ieri, în cadrul acțiunii BLOCADA, organizată din dispoziția conducerii Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea/combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, dispozitivele curente au fost suplimentate.

La data de 12 martie a.c., în intervalul orar 06:30-07:30 cât și pe timp de noapte în intervalul 22:00-01:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au desfășurat o acțiune pentru prevenirea infracțiunilor stradale, pentru verificarea în trafic a autovehiculelor și depistarea persoanelor ce conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise. În acest context au fost legitimate 31 de persoane, controlate 27 de vehicule și testați șoferii cu aparatele din dotare. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale.

Pe această cale, polițiștii atrag atenția șoferilor să nu conducă sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanțelor cu efect psihoactiv!

Exit mobile version