În cadrul acțiunii BLOCADA polițiștii au aplicat 144 de sancțiuni contravenționale

Vineri, 23 februarie a.c., în cadrul acțiunii BLOCADA, desfășurată în sistem integrat, polițiștii și jandarmii au desfășurat 16 acțiuni și razii pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri.

Acțiunile desfășurate au fost menite să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății, intervenindu-se la 34 de evenimente, 29 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.

Astfel, au fost verificate mai multe societăți comerciale, precum centre comerciale, stații PECO, săli de jocuri de noroc, societăți tip cafe-bar etc., au fost legitimate 160 de persoane, controlate peste 100 de vehicule, mai mulți dintre șoferii acestora fiind testați cu aparatul etilotest și drugtest.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 144 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 72.680 lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 14 permise de conducere și au ridicat 4 certificate de înmatriculare.


Exit mobile version